Gömbgátló

JHY-B7FS Nickel gyújtógyertya
  • Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges zárószelep között?
  • Melyek az izzítási lépések az egyenes varrású acélcsövekhez?

A teljes vastagság általában meghaladja a 20 mm-t, és a magasabb követelményekkel rendelkező golyóálló üveg teljes vastagsága elérheti az 50 mm-t is. Az alapja a gömbgátló üveg, amelyet golyóálló üveggé alakítanak, amelynek gömbgátló és rohammentességével jár a technológia és a szerkezet fejlesztése.

A golyóálló üveg teljes vastagsága és a rétegek közötti vastagság szerint hatékonyan ellenáll a fegyverek lövéseinek.

gömbgátló

Gömbgátló a golyóálló üveg különleges funkcióját széles körben használják biztonsági helyekben, autókban, repülőgépekben, bankokban, ékszerüzletekben és más fontos helyeken, ez egyfajta kiváló minőségű biztonsági üveg. Jellemzők Professzionális golyóálló: gömbgátló mechanikai szilárdságú, hatékonyan megakadályozza a nagysebességű repülõ tárgyakat, és nem könnyû megütni a fejjel.

Erős biztonság: kiváló gömbgátló és szívósság, valamint erős védelem a rosszindulatú megsemmisítés és az erőszakos invázió ellen.

gömbgátló

Jó tapadás: ha az ütés erős, az üvegtöredékek beragadnak a szerves fóliába, nem könnyű a fröccsenés és a sérülés. UV védelem: hatékonyan megakadályozhatja az UV test sugarai által az emberi test számára okozott károkat és a lábak színének a beltéri tárgyakra gyakorolt hatását.

gömbgátló

Hangszigetelés: megakadályozhatja a különféle zajok átvitelét és interferenciáját, és csökkentheti a külső hőmérséklet hatását. Név: Ms.

Opel Astra F lengőkar, gátló, stabilizátor pálca, gumiharang csere

Olvassa el is