Üröm

Eladó házak Üröm - kuruczporta.hu

Navigációs menü

Ez a hely leginkább arról nevezetes, hogy Magyarország leggazdagabb vidéki települése. Ki gondolná, hogy pont Üröm az, ahol az önkormányzati hivatal lezüllött, és egy mini maffiahálózatot hoztak létre. Laboda Gáborról nem üröm sok jó dolog olvasható az országszerte elérhető sajtókban.

Habár kínos ügyeit a helyi, ürömi újságban eltünteti, országos szinten ez már nem ilyen könnyű.

üröm

Az ürömi ex-szocialista polgármestert botrányos ügyek veszik körül. Laboda től Üröm polgármestere, azonban pályafutását egyáltalán nem így kezdte. Pilisvörösváron érettségizett, majd benzinkút-kezelőként kezdett el dolgozni. Eközben Üröm polgármestere is volt.

Hogy tetszik az ingatlan.com?

Ez a páli fordulat talán betudható annak is, hogy ben nem várt eredményeket érték el a szocialisták az országgyűlési üröm. A független értelmezés azonban inkább egy jó vicc, mint valós tartalom.

Miért van az, hogy sem ben, sem ben és várhatóan idén sem fogja ellenzéki ellenjelölt veszélyeztetni polgármesterségét. Már ha ennyi botrány után mégis úgy dönt, elindul. Ha azt mondom, Üröm megfélemlítést is bevet pozíciója védelmében, akkor egyáltalán nem túlzok sőt… A hatalomért mindent Laboda nem kezeli jól a választások adta nyomást.

üröm

Schlecht Judit a helyi Fidesz-szervezet vezetője eljárást kezdeményezett Laboda ellen, mert a Laboda Gábor által vezetett önkormányzat alkalmazottai választópolgárokat szembesítettek, és kértek számon, amiért a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét támogatták aláírásukkal és nem a jelenlegi településvezetőt. Azaz nem ő, hanem az általa felbérelt emberek.

Tartalomjegyzék

Azonban Laboda nem csak az ürömi választásokat akarta befolyásolni. Kísérletet tett Nagykovácsiban is. A választás előtti pénteken egyenesen elszabadult a pokol. Laboda Gábor emberei mind a 16 helységben teleragasztottak minden függőleges felületet, kiakasztották a piros táblákat minden oszlopra.

Üröm (növénynemzetség) – Wikipédia

A nagykovácsiak elhűlve üröm, amint a kampányférfiak akkurátusan létrát támasztottak minden oszlophoz, felmásztak, kitették a táblát, majd lefelé jövet gondosan leszedték Gulyás Dénes világhírű operaénekes plakátját arról a néhány oszlopról, amelyen volt.

Az utolsó éjjelen a rendőrök Piliscsabán megfogtak plakáttépő fiatalokat, akik bevallották, hogy Laboda Gábor bérelte fel őket a rongálásra.

Fekvése[ szerkesztés ] Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a várostól északnyugatra. További szomszédai észak felől Budakalásznyugat felől pedig Pilisborosjenőilletve közigazgatási területének délnyugati részén, egy kisebb szakaszon határos Solymárral is.

Nem sokkal később Telkiben is belebotlottak rendőrök fiatalokba, akik hasonló tevékenységet folytattak. A portál hozzáteszi, Budakeszin is megjelentek Laboda emberei.

  • Egyik elfelejtett gyógynövényünk a Fehér üröm Artemisia absinthium Régebbi vagy más nevei: bárányüröm, fehér ürömfű, hegyiüröm, pataki üröm, kálvinista tapló, mesétfű A fehér üröm évelő növény, már a középkorban is elterjedt és ismert gyógy- és fűszernövény.
  • üröm – Wikiszótár

Ott hagyomány, hogy az utolsó héten televíziós vitaműsort szerveznek a jelöltek között. Ezt a nézők a helyszínen is megtekinthetik.

Laboda Gábor körülbelül tucatnyi üröm hozott a rendezvényre, akárcsak a többi jelölt. A különbség a nézők között csak annyi volt, hogy Laboda hívei azonnal röhögni, fújolni, zajongani kezdtek, valahányszor Gulyás Dénes kapott szót. Válaszul forduljunk a cégtárhoz. Rossz nyelvek szerint a bátyja éppen a cégalapítás körüli időben kapott börtönbüntetést olajszőkítésért.

Ráadásul az ugyancsak ürömi illetőségű Üröm Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Ez utóbbi cég ugyancsak a Laboda család érdekeltségébe tartozik. Azóta Laboda Gábor az M0-s megépítésének egyik fő szószólója, bezáratta a kicsi, ám működő bölcsődét is, valamint Üröm-Péterhegyen lakópark tervezéséről beszélnek a helyiek.

Üröm két szülő veszett össze azon, hogy fiaik és lányaik között nézeteltérés alakult ki, hanem Laboda verőlegényei fizikailag bántalmaztak a polgármester ellen tenni merő férfit. Németh egyébként az ürömi általános iskola szülői üröm elnöke volt ekkor. Laboda egyes beszámolók szerint jó kapcsolatot ápol azzal a három férfival, akik rátámadtak Némethre, üröm még egy, a konfliktust lezárni akaró polgárőrre is.

Labodát a rendőrség ki is hallgatta az ügyben, mivel a híváslistájából kiderült, többször is telefonált az elkövetőkkel, sőt a támadás előtt egy órával is kommunikáltak. Az elkövetők azonnal védelmükbe vették a polgármestert, akit felmentettek, mivel más bizonyítékot nem találtak ellene, mint felbújtó.

A többi férfit viszont felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Nem Németh Csaba az egyetlen, aki fizikai atrocitás áldozata lett. Helyben vagyunk! A szerkesztő vérző orral távozott… Laboda sleppje üröm a Budaörsi Rendőrkapitányság is nyomozást indított, azonban ők már egy es ügy miatt.

üröm

Egy helyi kocsmában megfenyegették és zaklatták üröm egyik pincér lányt, akinek a szüleivel majdnem össze is verekedtek. Állítólag a garázdaságban résztvevő egyik férfi kiváló kapcsolatban áll Labodával ki gondolta volna….

Üröm (település) – Wikipédia

A hosszú bűnlajstrommal rendelkező banda részegen, egy üveg whiskey-vel a kezükben tértek be egy ürömi borozóba. Egy idő után azonban ki akartak menni dohányozni, ám üröm pincér szólt nekik, hogy ha lehet, akkor az italokat ne vigyék ki.

Ezután a férfiakból álló Laboda-csoport szidalmazni kezdte a pincérnőt, aki felszólította őket, hogy menjenek haza.

Olvassa el is